geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirTag-icoon.jpg
AirTags kunnen ook helpen bij het terugvinden van dierbaren
Van tijd tot tijd kan je hier op MacFreak een verhaal lezen over iets dat Apple in het programma heeft en laat zien hoe het in de praktijk erg nuttig kan zijn. Voorbeelden daarvan zijn makkelijk te vinden op MacFreak, bijvoorbeeld in de lijst van de hashtag Apple Watch of AirTag.

Een nieuw voorbeeld van zo’n verhaal is dat van de 1 jaar oude pup Seamus, een Australische herdershond die in het snel stromende water van een storm drain viel in San Bernardino County. Maar ondanks het ontzettend snel stromende water lukte het hem om veilig in een toegangsbuis te kimmen. Dat werd gezien en gemeld aan de brandweer, die het lukte om hem daaruit te krijgen.


En het was dankzij de AirTag in zijn halsband dat hij snel weer met de familie verenigd kon worden, iets waar de brandweer ook blij mee was:

Citaat
Seamus was equipped with both Apple AirTag & a conventional ID Tag which aided rescuers and owners in tracking the pup and reuniting them.
Vrij vertaald:

Citaat
Seamus was uitgerust met zowel een Apple AirTag als een conventionele ID Tag, die de redders en eigenaren hielpen bij het opsporen van de pup en het herenigen.


 #AirTag
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
AirTags kunnen ook helpen bij het terugvinden van dierbaren
25 januari 2023 - 13:01    reactie #1
geplaatst door: Jurriaan
In Nederland zijn alle honden voorzien van een chip om op die manier het baasje terug te vinden.

Als je zelf je hond zoekt kan een airtag om de halsband handig zijn. Kan een hoop zoeken schelen.

Een airtag om de hals van je kind hangen kan ook. Alhoewel ik in de 17 jaar dat ik nu vader ben mijn kinderen nog niet ben kwijt geraakt.
De ‘zoek mijn’ functie gebruiken we wel onderling maar dat is ter ondersteuning van communicatie.
MBA '20 M1| SE1 & 2 iOS 15/16 | Air2 iPadOS 15 | ATV 4K MKI |