geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Korte Ted Lasso animatiefilm speciaal voor Kerstmis
Dat de Apple TV+ serie Ted Lasso een doorslaand succes is weet inmiddels zo’n beetje iedereen, de show heeft dan ook enorm veel prijzen in de wacht weten te slepen. Speciaal voor Kerstmis heeft Apple nu een korte animatiefilm gemaakt met daarin alle hoofdpersonen van de serie.

We zien urn dee korte film dus geanimeerde versie van Roy Kent, Rebecca Welton, Leslie Higgins, Jamie Tartt, Keeley Jones en natuurlijk Ted Lasso zelf. De titel is “The Missing Christmas Mustache” en de stemmen zijn allemaal van de acteurs die je mogelijk ook al van de serie kent. Opvallend genoeg is deze korte film duidelijk gericht op een veel jonger publiek dan de serie zelf.


Dat is vooral te merken doordat bijvoorbeeld de scheldwoorden van Roy Kent gecensureerd worden, terwijl ze in de serie allemaal luid en duidelijk te horen zijn en zelfs onderdeel zijn van een doorlopend grapje.

Verder zien we in deze korte film natuurlijk dingen voorbij komen van Apple, zo  wordt FaceTime niet alleen genoemd, maar zien we aan het eind ook een FaceTime groeps-chat. Verder zijn er aan het eind een MacBook en een iPhone prominent in beeld te zien.

 

 #AppleTVPlus
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
Korte Ted Lasso animatiefilm speciaal voor Kerstmis
16 december 2021 - 22:50    reactie #1
geplaatst door: Welldone
En zelfs nog een heel klein stukje van Duncan Lawrence's Arcade (1'24").