geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleArcade-icoon.jpg
Apple Arcade is enorm uitgebreid, ook met bestaande klassiekers
Ben je een gamer en heb je interesse in Apple Arcade, dan kan je daarop een apart abonnement nemen. Maar er is nog een tweede optie, want het zit ook in Apple One (samen met de andere opties die Apple in dit combi-abonnement heeft gestopt: Apple Music, Apple TV+ en extra opslag in iCloud).

Tot nu toe breidde Apple de catalogus van Apple Arcade langaam maar zeker steeds verder uit, altijd met exclusieve games. Daar is nu verandering in gekomen, want Apple heeft er in één klap dertig al bestaande en populaire games aan toegevoegd. En al die nieuwe games zijn natuurlijk ook allemaal te spelen zonder dat je er iets voor moet bijbetalen of dat je door advertenties lastig gevallen wordt.


De nu toegevoegde games zijn onderverdeeld in twee categorieën, dat zijn Timeless Classics en App Store Greats. In die eerste categorie vind je onder andere Good Sudoku, Chess - Play & Learn en Backgammon. Bij de App Store Greats zitten onder andere Threes!, Mini Metro en Fruit Ninja Classic.

Tegelijkertijd zijn er ook weer een aantal nieuwe exclusieve games aan Apple Arcade toegevoegd, daarbij onder andere NBA 2K21 Arcade Edition, Star Trek: Legends en The Oregon Trail.
 #AppleArcade
geplaatst door: iSan
Nieuwe spellen Wonderbox, Spire Blast en Sping zijn leuk.
En ook blij met o.a. Majong en Cut the Rope zonder reclame / in-app.
geplaatst door: RW076
Stel je bent ouder en je twijfelt of Apple Arcade iets kan zijn voor je gezin.
Doen!
Echt, gebruik het sinds het begin. En zoals vele beginnen, was het even lastig voor de kinderen.
Maar los van het grotere aanbod tov het begin, zitten er zo veel goede games bij.
Enig nadeel waar ik wel eens iets van hoor, is dat er kinderen zijn zonder iPhone of met maar zonder Arcade.
Is uiteraard geen kleine, maar ook hier staan weer succesverhalen tegenover (andere ouders die het ook zijn gaan proberen, en kinderen die voor hun verjaardag een 2e hands iPhone hebben gekregen met Arcade)
Check ook zeker even je vriendengroep op gratis Arcade abonnementen. Apple heeft er in het verleden iig flink mee gestrooid.

Nee, de rust die het geeft voor ons als ouders (geen diamanten, geen gekke/enge/ongepaste/etc reclames, geen shabby software, en geen gemauw over nieuwe spelletjes die heeeeeel weinig kosten etc.)
Doen dus. :)
geplaatst door: iSan
Helemaal eens!