geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
MacFreak Shop weekaanbieding: 16 GB RAM in alle 27-inch iMacs
Alle trouwe bezoekers weten het inmiddels allang: iedere week op maandag is er in de MacFreak Shop een weekaanbieding. Dat betekent dat er van één van onze artikelen de bij ons toch al heel erg lage prijs nòg wat verder naar beneden bijgesteld wordt.

Hadden we vorige week een iPhone 11 Pro met 64 GB opslagruimte in de weekaanbieding, deze week gaat het om alle 27-inch iMacs, die we deze week zonder meerkosten met 16 GB RAM in plaats van de standaard 8 GB leveren. Het gaat dus om alle Macs op deze pagina. En mocht je aan de standaard-modellen niet genoeg hebben en doorklikken naar de modellen met upgrade-opties dan geldt hetzelfde, deze week is 16 GB de standaard, zonder meerprijs.

https://macfreak.nl/shop/images/product/imac_retina27_2020_image2x.png
MacFreak Shop weekaanbieding: 16 GB RAM in alle 27-inch iMacs


Let op, op allebei de pagina’s waar hierboven naar gelinkt wordt vind je ook de iMac Pro, maar voor dat model geldt deze aanbieding niet. De aanbieding geldt voor alle modellen van de grijze iMacs.

Deze iMacs hebben twee (USB‑C) Thunderbolt-3 aansluitingen, vier USB-3 aansluitingen, een mini‑jack-aansluiting en sleuf voor SDXC-kaart en een aansluiting voor Gigabit Ethernet. Op de foto hieronder kan je ze allemaal zien.

https://macfreak.nl/shop/images/product/imac-215-gallery-4.jpg
MacFreak Shop weekaanbieding: 16 GB RAM in alle 27-inch iMacs


Mis geen aanbieding met MacFreak-Deal Alerts

Vind je deze weekaanbiedingen, en de andere aanbiedingen die op MacFreak van tijd tot tijd voorbij komen, interessant, maar heb je liever een seintje als zulke aanbiedingen actief worden? Schrijf je dan in de MacFreak-Deal Alerts. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de link hieronder klikken, het mailtje om je aan te melden wordt dan automatisch aangemaakt.

Bij deze schrijf ik mij in voor de MacFreak-Deal Alerts.

Mocht je er ooit weer vanaf willen, dan is dat ook geen probleem. Want in alle mailings van de MacFreak-Deals Alerts staat onderaan een link waarmee je jouw mailadres net zo makkelijk weer van de lijst kan laten verwijderen. #Aanbieding #MacFreakDeal