geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote-6-Mac-icoon.jpg
Het is zover: maandag 18 oktober worden de nieuwe Macs onthuld
Uitnodigingen van Apple’s events zijn vaak cryptisch, dat is bij het ‘Unleashed’-event van aanstaande maandag niet het geval. De aankondiging (hieronder te zien) kennen we uit science fiction-films en -series als het moment dat het ruimteschip zich met zeer hoge snelheid verplaatst.

Ook de naam ‘Unleashed’ (Ontketend) maakt hetzelfde duidelijk: de MacBook Air, 13-inch MacBook Pro, Mac mini en 24-inch iMac met M1 chip waren het begin, nu gaat Apple echt laten zien waar ze toe in staat zijn met hun eigen processors. Nieuwe geruchten hebben het al over 120Hz Mini-LED displays, 1080p webcams en minimaal een 512 GB SSD met 16 GB RAM voor deze nieuwe Pro-Macs, het wachten lijkt de moeite waard.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.UnleashedEvent181021.jpg
Het is zover: maandag 18 oktober worden de nieuwe Macs onthuld

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Daarbij is het te hopen dat je jouw portemonnee in de tussentijd gespekt hebt, want met zulke specs gaat het natuurlijk wel wat kosten.

Nieuwe AirPods

Naast nieuwe Macs, waarbij de geruchten op dit moment alleen op een 14-inch en 16-inch MacBook Pro duiden, zou Apple tijdens dit event ook de nieuwe AirPods gaan presenteren. Deze zouden al een paar maanden klaar zijn, maar er zou zijn gewacht op het juiste moment.

Waar en wanneer

Zoals gezegd vindt dit event plaats op maandag 18 oktober aanstaande, en zoals altijd start het om 19.00 uur (onze tijd).

Mocht het opvallen dat het op een maandag is, terwijl Apple bijna altijd events op dinsdag houdt, de dag erna houdt Google het Pixel-event en bij Apple hebben ze natuurlijk graag alle aandacht hiervoor (de laatste keer dat Apple een event op een maandag hield was voor de eerste iPhone SE in 2016).


Het event is zoals altijd te zien op Apple’s eigen event-pagina, heb je een iPhone, iPad of iPod touch bij de hand, dan is het de moeite om daarmee naar die pagina te gaan en even op het logo te klikken, je krijgt dan je eigen hyper-drive animatie te zien.

Daarnaast is ook dit event op de YouTube-pagina die Apple hiervoor al heeft klaarstaan te zien, en dat hebben we hieronder alvast voor je klaargezet.met dank aan forumlid ‘eoms’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #Event
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: ElectricCat
 :worship: yes yes yes! Ik las het net, geweldig…
Macbook pro alstublief :cool:
geplaatst door: Welldone
O YEAH 😘😘😘
geplaatst door: iMarc
Ik zit met smart te wachten op de nieuwe iMac 27" M1 chip als opvolger van mijn huidige 27" late 2012.
geplaatst door: iSan
Ja, ik werk nog dagelijks met iMac Late 2015, i7, 27". Werkt als tierelier, maar ik ben best benieuwd naar de opvolger! Laat maar komen!
geplaatst door: Mac OS X
Kom maar op met 🖥 32-inch 😀
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB 2016 en Macbook Pro 16ich 2021
old Apple computers never dies
geplaatst door: boiing
De meeste geruchten zeggen dat die grote iMac pas in 2022 zal verschijnen. Maar de MacBook Pro fans kunnen ervoor gaan zitten volgende week :inlove:.
geplaatst door: Cenobyte
Ik heb ook links en rechts gelezen dat de grote iMac's pas in '22 worden gepresenteerd. Kan ik nog even sparen ;-)
Groetjes,
Mario  -
geplaatst door: Heintje
Ja, ik werk nog dagelijks met iMac Late 2015, i7, 27". Werkt als tierelier, maar ik ben best benieuwd naar de opvolger! Laat maar komen!

Hier nog zo eentje met een late 2009 iMac die het nog fantastisch doet (wel met een SSD erin).