geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone15ProEnProMax-icoon.jpg
Apple lanceert een nieuwe manier om iPhones te vergelijken
Apple heeft al een tijd de optie om modellen te vergelijken, bijvoorbeeld voor iPhones op deze pagina, voor iPads en voor Macs. Maar bij Apple willen ze natuurlijk graag dat we van tijd tot tijd ook kiezen voor een upgrade, en dus is daar nu een aparte pagina voor in het leven geroepen.

De laatste link hierboven brengt je naar de Amerikaanse website. Want op de Nederlandse of de Belgische site van Apple is deze pagina nog niet te vinden.
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WebsiteAppleReasonsToUpgrade0324.jpg
Apple lanceert een nieuwe manier om iPhones te vergelijken

klik of tap voor een grotere versie

Nu kan je daar de volgende modellen met elkaar vergelijken: de iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro en 12 Pro Max met de iPhone 15, ‌iPhone 15‌ Plus, iPhone 15 Pro of ‌iPhone 15 Pro‌ Max.

Elke vergelijking laat zien welke nieuwe functies je krijgt als je kiest voor een upgrade naar de iPhone 15-serie. Met de iPhone 11 biedt de iPhone 15 bijvoorbeeld een 4x betere fotoresolutie, meer basisopslag, een Action- en Cinematic-modus voor video, USB-C, een 60 procent snellere GPU en 5G (en natuurlijk nog meer).

Dat dit als eerste in de VS wordt gelanceerd is logisch. Een groot deel van de smartphonemarkt in de Verenigde Staten is verzadigd en dus is het lastiger voor Apple om nieuwe klanten te vinden. Upgraders worden daardoor een belangrijker marktsegment, en Apple is natuurlijk voortdurend op zoek naar manieren om klanten regelmatig nieuwe iPhones te laten kopen om zo de verkoop op gang te houden.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: whaha
Voor mij niet heel bruikbaar, want ik kan mijn telefoon, een iPhone SE 2020, helaas niet selecteren. Jammer, ik had het (gigantische?) verschil met een rode iPhone 15 wel willen weten.
Keuzes maken de Mens
geplaatst door: whaha
@whaha: dat kan wel via deze link:
https://www.apple.com/nl/iphone/compare/?modelList=iphone-15-pro-max,iphone-15-pro,iphone-SE-3rd-gen

Dat kon al en is niet wat er bedoeld werd in het nieuwsbericht.
Keuzes maken de Mens
geplaatst door: boiing
.. verschil met een rode iPhone 15
Die bestaat niet.
RAM upgrades te duur? 8 GB te weinig?
https://www.apple.com/feedback/
geplaatst door: whaha
Ik ging ervan uit dat deze nog kwam, maar daar begin ik aan te twijfelen.
Keuzes maken de Mens