https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Beats binnenkort ook oortjes helemaal zonder draad?
Sinds Beats een kleine vijf jaar geleden werd overgenomen is er duidelijk synergie. Bij Apple kwam er meer aandacht voor externe speakers, zie de MacBook Pro en iPhones. Maar waar de AirPods helemaal geen draadje meer hebben hadden de Beatsx en de Powerbeats3 Wireless die nog wel.

Daar gaat mogelijk binnenkort verandering in komen, onder andere met hulp van Apple’s nieuwe H1 processor zou Beats van plan zijn om binnenkort Bluetooth oortjes uit te brengen waar de draad ook helemaal verdwenen is. Daarbij zou het dan ook mogelijk zijn om met alleen “Hé Siri” te zeggen Apple’s spraakassistent te activeren, natuurlijk alleen als die Beats oortjes met een iDevice verbonden zijn.

https://cnet3.cbsistatic.com/img/Vr9gFcjKMzz3Zmd1J41EQRYfV1w=/2016/10/31/50121b3c-f6df-48df-8ff9-491baf8db316/beats-powerbeats-3-wireless-08.jpg
Beats binnenkort ook oortjes helemaal zonder draad?


Zo’n update zou ook helemaal niet overbodig zijn, de laatste keer dat Beats iets deed aan het programma was in juni 2018. Toen kregen de Beats Studio3 Wireless de W1 chip die ook in de eerste generatie AirPods te vinden was.

Dat zorgde er toen onder andere voor dat Siri daarop ook te gebruiken is, maar "Hé Siri" was toen ook daar nog geen optie.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BeatsStudio3Skyline1.jpg
Beats binnenkort ook oortjes helemaal zonder draad?


Bluetooth schadelijk?

Terwijl het duidelijk is dat Apple zowel onder het eigen merk als bij Beats steeds meer de nadruk legt op draadloze verbinding via Bluetooth, lijkt het ook de moeite om aandacht te vestigen op het feit dat niet iedereen daar blij mee is. Een groep wetenschappers hebben recent bij de VN aandacht gevraagd voor hun zorgen daarover, ze zouden op zijn minst meer onderzoek in dit veld willen zien.


met dank aan forumlid 'Red', die bijdroeg aan dit nieuwsMaandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert