geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleCareProtectionPlan.jpg
AppleCare+ biedt nu onbeperkte reparaties voor schade door ongelukjes
Als je iemand bent die zijn devices nogal eens laat vallen terwijl die niet goed beschermd zijn, dan was Apple Care+ waarschijnlijk altijd al de moeite waard. Maar voor echte brokkenpiloten zat er wel een addertje onder het gras: je kon per jaar maximaal twee keer een reparatie claimen.

Apple heeft kennelijk gemerkt dat deze extra voorwaarde niet nodig was, want op de pagina van AppleCare+ is te zien (in de blauwe banner bovenaan de pagina) dat deze nu is vervangen door: “AppleCare+ biedt nu dekking voor onbeperkte reparaties van schade als gevolg van een ongelukje.” Niet alleen een opvallende verandering in beleid, maar ook eentje waarvan Apple kennelijk wil dat we die allemaal ook echt meekrijgen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleCarePlusOnbeperkteReparatiesOngelukje.jpg
AppleCare+ biedt nu onbeperkte reparaties voor schade door ongelukjes

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Waarschijnlijk zijn er maar erg weinig mensen die zich vaker dan twee keer per jaar melden, een groot bedrijf als Apple kan zich permitteren om die uitzonderingen ook te bedienen. Daarbij lijkt het voor de hand te liggen dat ze bij Apple iets hebben om misbruik hiervan te voorkomen. Maar op dit moment is het niet bekend of dat zo is, en zo ja, wat dat dan is.

AppleCare+

De prijzen voor AppleCare+ variëren per device, hieronder vind je de links naar de verschillende opties. En let op, ook met Apple Care+ moet je nog wel iets betalen per reparatie, maar daarbij gaat het meestal maar op een paar tientjes.
#AppleCarePlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: ouwemac
Ik kreeg de mededeling hedenmorgen in mijn inbox. In het Engels.
Het was voor de koffie dus ik had moeite om het te begrijpen.
Na twee keer overlezen snapte ik dat het geen versobering was maar een uitbreiding van de service.
Nooit geweten dat ik eerst maar 2x recht op reparatie had.
Dus ik zeg: goed gedaan jochie Tim. :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up:
Je staat niet in de file; Je bent de file: Ulrich Beck
geplaatst door: RW076
Wel raar dat je het niet kunt kopen voor de iPhone 12 mini. Wel de 12, wel de 13 mini en uiteraard de 14 in al haar smaken (na ja al, ik mis de 14 mini uiteraard, maar daar moet ik maar eens mee stoppen).
Doe mij maar een iPhone Mini aub.