geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsPro-icoon.jpg
Oorkussentjes 1e generatie AirPods Pro niet met 2e generatie gebruiken
De 2e generatie AirPods is uit, deze brengt veel verbeteringen. Zo worden ze zelfs aangeraden in situaties waar je helemaal niet naar via de AirPods muziek beluistert, maar ook als filter voor hard omgevingsgeluid. Denk aan een concert, op de bouwplaats, etc.

Deze raad komt doordat de transparantiemodus op de tweede generatie AirPods zo goed is, dat die geluiden zachter weergegeven worden, terwijl ze toch onvervormd doorgegeven worden. Maar dat is niet de enige vernieuwing die de nieuwe AirPods brengen, een veel bescheidener verbetering is de toevoeging van een setje extra kleine oorkussentjes, waardoor ze ook zullen passen in een oor met een relatief kleine ingang.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneMetAirPodsPro.jpg
Oorkussentjes 1e generatie AirPods Pro niet met 2e generatie gebruiken


Heb jij zulke oren en passen daardoor de AirPods Pro van de eerste generatie niet zo goed, dan is het natuurlijk erg verleidelijk om dat setje kleinere van iemand te gebruiken die de tweede generatie gekocht heeft, maar ze niet gebruikt.

Maar dat is geen goed idee, want het gaas dat in die oorkussentjes zit is bij de tweede generatie dikker dan die van de eerste generatie. De AirPods zullen dus wel beter in de je oor zitten, het geluid gaat er vast niet op vooruit. Dit is te lezen op deze support-pagina van Apple

Citaat
Ear tips have been designed specifically for their AirPods Pro generation, to deliver the highest-fidelity audio experience. As a result, use the ear tips that come with your AirPods Pro. AirPods Pro (1st generation) ear tips have noticeably denser mesh than AirPods Pro (2nd generation) ear tips.
De gelinkte pagina en het citaat is in het Engels, want de Nederlandstalige versie van deze pagina is op dit moment nog niet bijgewerkt. #AirPodsPro
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.