https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Campus2-icoon.jpg
Hoe Apple’s nieuwe campus in Cupertino er nu uitziet
Toen Apple bezig was met het bouwen van de nieuwe campus in Cupertino kon je van tijd tot tijd de vorderingen hier in drone-video’s zien. Maar tegen de tijd dat het gebouw bijna af was werd Apple steeds actiever in het tegengaan van drones over hun terrein, er was er toen al één naar beneden gekomen.

Maar het is Duncan Sinfield nu gelukt om er nog eens overheen te vliegen, en het verschil met eerdere video’s is enorm. Waar je eerst kon zien dat het over niet al te lange tijd lekker begroeid  zou worden, is dat nu gewoon zo. Toen Apple Park anderhalf jaar geleden in gebruik werd genomen, rond de introductie van de iPhone X in het Steve Jobs Theater, leek het onmogelijk dat het zo snel zo mooi zou zijn.


Aan het begin van de video zie je in het midden het ronde Steve Jobs Theater, de parkeergarages rechts en de Research & Development gebouwen helemaal bovenaan. Het toneel met regenboogkleuren in het midden is waarschijnlijk voor een eenmalig intern event, iets wat bij Apple wel vaker gebeurt.

Op ongeveer éénderde in de video is goed te zien dat daar tijdens het maken van de video nog aan gewerkt werd. De planten en bomen daaromheen zijn ook de enigen die er erg recent aangeplant uitzien.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert