https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStore-app-icoon.jpg
Apple Store-app heeft nu een ‘Voor jou’ tabblad, en meer
Wil je bij Apple zelf winkelen, dan is de gratis Apple Store-app een aanrader. Daarin vind je veel, en in de nieuwe 5.9 update zijn daar nog twee nieuwe handige opties aan toegevoegd. Voor deze versie moet er wel minimaal iOS 12.0 op je iPhone of iPad staan, voor de Apple Watch is dat watchOS 4.0.

Nieuw is bijvoorbeeld de optie om je huidige iPhone te vergelijken met wat Apple op dit moment aanbiedt, en het nieuwe tabblad ‘Voor jou’. Onder dat laatste is veel te vinden, zoals je bestelstatus, apparaten, reparaties en reserveringen. Maar ook tips specifiek voor jouw device(s), dus ook als je deze app niet gebruikt om aankopen bij Apple te doen is het nog steeds een aanrader. Hieronder zie je links hoe versie 5.8 er nog uit zag, de melding over de nieuwe functies die je bij het opstarten van versie 5.9 te zien krijgt, en rechts hoe versie 5.9 er uitziet.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleStoreApp5.9Update.jpg
Apple Store-app heeft nu een ‘Voor jou’ tabblad, en meer

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Bespaar je liever geld bij aankopen van al je Apple devices, dan shop je natuurlijk in de MacFreak Shop. Daar krijg je niet alleen altijd erg interessante kortingen, maar kan je bijvoorbeeld ook vooraf al zien hoeveel inruilen van je huidige device oplevert, en nog veel meer. #AppleStore #AppStore #MacFreakShop
geplaatst door: Robert