geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneFoldableConcept-icoon.jpg
Apple test vouwbare schermen, maar heeft geen haast
Als je MacFreak volgt dan weet je allang dat er bij Apple gewerkt wordt aan opvouwbare devices, maar ook dat het nog jaren kan duren voordat deze zullen komen. Daarbij gaat het niet alleen om opvouwbare iPhones, maar ook iPads en mogelijks zelfs MacBooks.

Volgens het Zuid-Koreaanse The Elec zouden zowel Apple als HP inmiddels door LG voorzien worden van opvouwbare schermen. Voor HP gaat het om schermen voor productiemodellen, samen met Apple wordt een scherm ontwikkeld. Dat scherm zou voor zowel een vouwbare iPad als een vouwbaar MacBook bedoeld zijn, of mogelijk een combinatie van deze twee.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.FoldableLaptopLG.jpg
Apple test vouwbare schermen, maar heeft geen haast


De schermen voor Apple zouden een heel erg dunne glaslaag als bedekking hebben, waar andere opvouwbare schermen polyamide als toplaag gebruiken.

De eerdere geruchten hadden het over een opvouwbaar 20-inch scherm dat als MacBook gebruikt zou kunnen worden, mogelijk dat dit plan met dit scherm weer een stapje dichterbij gekomen is. Maar houd je adem er niet voor in, bij Apple is de eerste zijn nooit het belangrijkste doel.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VouwbareMacBookProConcept-2.jpg
Apple test vouwbare schermen, maar heeft geen haast
 #iPhone #MacBookPro #Gerucht
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.