Gaat de iPhone 12 wat later uitkomen?
geplaatst: vandaag 09:07
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Gaat de iPhone 12 wat later uitkomen?
Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat de iPhone 12 vertraging zou hebben opgelopen. Geruchten waar we op MacFreak zelden aandacht aan besteden; meestal zijn ze nogal vaag, en vaak worden ze op een later moment toch weer gecorrigeerd.

Maar dit keer komt het van een betrouwbare bron: Hock Tan, de CEO van Broadcom. Dat is de leverancier van de verbindings-chips in iPhones, niet echt een onderdeel dat je kan missen of makkelijk bij een andere leverancier kan betrekken. Deze CEO had het over een ‘major product cycle delay’ bij een ‘large North American mobile phone’-klant. Dit is niet de eerste keer dat Hock Tan op deze manier Apple beschrijft, samen met de eerdere geruchten lijkt het duidelijk dat het hier inderdaad om Apple gaat.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BroadcomChip.jpg
Gaat de iPhone 12 wat later uitkomen?


Hock Tan verwacht dan ook pas in het vierde kwartaal betere resultaten te kunnen boeken dankzij de verkopen van nieuwe iPhone modellen:

Citaat
This year, we do not expect to see this uptick in revenue until our fourth fiscal quarter. So accordingly, we expect, our wireless revenue in Q3 will be down sequentially.
Volgens Hock Tan zou het alleen om een vertraging gaan, er zouden geen concessies plaats gaan vinden:

Citaat
Because of product cycle delays the trough for our fiscal year will be Q3. This coming quarter,” Tan said. “Nothing has changed in terms of designs, nothing has changed in terms of the content,” including more 5G components, the CEO added.


 #iPhone
geplaatst door: Robert