geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple TV+ televisieserie ‘Ted Lasso’ wint drie Critics Choice Awards
Precies een week geleden kon je hier al lezen dat de hoofdrolspeler in de Apple TV+ televisieserie Ted Lasso bij de Golden Globes de prijs voor Best Television Actor in de categorie Musical/Comedy Series had gewonnen. Inmiddels zijn daar weer drie prijzen aan toegevoegd.

Nu gaat het om de Annual Critics Choice Awards, waarbij Ted Lasso won in alle drie de categorieën waarin deze serie was genomineerd. Dat was voor de de series zelf (‘Best Comedy Series’) en ook hier de hoofdprijs voor acteur Jason Sudeikis, die de prijs Best Actor in a Comedy Series in ontvangst mocht nemen.


Als laatste kreeg Hannah Waddingham de prijs voor Best Supporting Actress in a Comedy Series, zij speelt in deze serie de rol van Rebecca Welton, de eigenaar van het voetbalteam AFC Richmond.

Gekoppeld aan zijn gave om echt contact te maken met alle mensen om hem heen neemt Ted Lasso langzaam maar zeker iedereen voor hem in, inclusief ons, de kijkers. En Hannah Waddingham heeft de moeilijke taak om de gemene bitch te spelen die Ted Lasso alleen maar binnenhaalt om het team te laten verliezen, en daarna langzaamaan moet ontdooien terwijl ze haar plan aanpast. En dat doet ze inderdaad uitstekend.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.