geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone12ProBlauw-LenzenCloseUp-icoon.jpg
Apple viert de lente met een Everyday Experiments iPhone video
Apple heeft weer een video aan de serie Everyday Experiments toegevoegd. In deze serie krijgen we steeds voorbeelden te zien van alledaagse dingen, die door het op een bijzondere manier vast te leggen plotseling een andere waarde krijgen. En het is Apple, dus het wordt allemaal met een iPhone gedaan.

Nu is het thema de lente, die kennelijk in Cupertino ook nogal laat is begonnen. Dat betekent dat we bloemen en fruit op allerlei bijzondere manieren voorbij zien komen. Bijvoorbeeld in slow-motion, met of zonder water erbij en ook veel stop-motion, waarbij veel foto’s achter elkaar een stotterend geanimeerd filmpje vormen. En nu komt er waarschijnlijk geen aparte making-of video, want nu zien we steeds zowel de manier waarop het gemaakt werd als het resultaat.


De muziek in deze video is “two queens in a king sized bed” van “girl in red”, hieronder kan je daarvan de officiële video zien.


Zoals je aan het begin van dit nieuwsbericht al kon lezen zijn de Everyday Experiments een serie video’s, dit is al nummer elf daarvan. De playlist van de complete serie kan je hier vinden. #iPhone #Commercial
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.