Pixelmator Pro 3 richt de pijlen op vormgeving
29 september 2022 - 09:21   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/PixelmatorPro-icoon.jpg
Pixelmator Pro 3 richt de pijlen op vormgeving
Het nieuwe versienummer van Pixelmator Pro doet vermoeden dat er veel nieuws in de vinden zal zijn op het gebied van het bewerken van foto’s. Maar niets is minder waar, deze update is vooral gericht op vormgeving, en hoe Pixelmator Pro daarbij kan helpen.

Dat begint met de meer dan 200 templates die meegeleverd worden met deze versie. Dat zijn niet alleen templates voor posters, kaarten en CV’s, maar ook bijvoorbeeld voor de identiteit van een bedrijf(je). In de video hieronder kan je zien hoe je die kan vinden in de nieuwe template browser, en hoe de templates daarin op stijl gegroepeerd zijn.


Daarbij worden veel geavanceerde fotografische technieken die in de afgelopen tijd aan Pixelmator Pro zijn toegevoegd gebruikt. Bijvoorbeeld het automatisch verwijderen van de achtergrond (Remove Background), het automatisch opvullen daarvan (Auto Fill) en het verbeteren van de resolutie van de afbeelding als die eigenlijk te klein voor het gebruik waarvoor die bedoeld is (ML Super Resolution).


Meer over deze release is te vinden in deze blog-post, daar vind je natuurlijk ook de link naar Pixelmator Pro in de Mac App Store (€ 39,99). #PixelmatorPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Pixelmator Pro 3 richt de pijlen op vormgeving
29 september 2022 - 17:25    reactie #1
geplaatst door: puk1980
Meer over deze release is te vinden in deze blog-post, daar vind je natuurlijk ook de link naar Pixelmator Pro in de Mac App Store (€ 39,99).
Vaste MF-bezoekers weten dat PixelMator Pro (minstens) een keer per jaar voor de halve prijs te koop is, dus mocht je geen dringende haast hebben, wacht dan op de volgende kortingsronde.


https://www.macfreak.nl/nieuwsberichten/pixelmator-pro-nu-voor-de-helft-van-de-prijs-74722/

https://www.macfreak.nl/nieuwsberichten/pixelmator-pro-op-dit-moment-voor-de-helft-van-de-prijs/

https://www.macfreak.nl/nieuwsberichten/stap-over-naar-pixelmator-pro-met-tot-50-procent-korting/

etc.
Pixelmator Pro 3 richt de pijlen op vormgeving
2 oktober 2022 - 18:09    reactie #2
geplaatst door: ElectricCat
“Pixelmator Pro 3.0 Muse is a free update to all existing users”. Heel goed te lezen, ben benieuwd.