geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone12Lineup-icoon.jpg
Apple wil ons laten zien hoeveel de iPhone 12 aankan
De iPhone 7 en iPhone 7 Plus, die in september 2017 werden uitgebracht, waren de eerste iPhones die een zogenaamde IP67-classificatie meekregen. Dat staat officieel voor het bestand zijn van 30 minuten in water met een maximale diepte van 1 meter.

Met andere woorden, die iPhones konden beter tegen stof en water, maar ze echt een half uur in een meter diep water leggen is niet zo’n goed idee. Zeker niet als je meerekent dat de rubbers en de andere afsluitingen die zorgen voor die betere weerstand tegen de elementen na verloop van tijd minder effectief zijn. Voor de iPhone 12 modellen is de classificatie inmiddels IP68, dat staat officieel voor een half uur in een diepte van maar liefst 6 meter.
 


Met andere woorden, die zijn nog een stuk beter tegen stof en water bestand. En bij Apple willen ze graag dat wij dat ook weten, vandaar de commercial hierboven.

De song die je in deze commercial hoort is “Sauce” van Naïka, hieronder kan je die in zijn geheel horen. Daarbij gaat het echt alleen maar om het horen, wat je ziet is beslist niet de videoclip van Naïka zelf.


Apple geeft trouwens zelf uitgebreide informatie over de spat-, water- en stofbestendigheid van de  iPhone 7 en nieuwer, dat is allemaal bij elkaar te vinden op deze pagina. #iPhone #Commercial
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.