geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPort-Extreme-n-icoon.jpg
Apple zoekt mensen voor de ontwikkeling van 6G
Terwijl over de hele wereld hard gewerkt wordt aan de uitrol van 5G is de tech-wereld natuurlijk alweer bezig aan de standaard die daarna komt. En die heet, heel voorspelbaar: 6G. In de alliantie die daaraan werkt zitten ook mensen van Apple, dat natuurlijk ook een vinger in de pap wil hebben.

Apple zou hier een advertentie voor hebben geplaatst, die gezien is door Mark Gurman van Bloomberg. 6G wordt trouwens op zijn vroegst verwacht voor 2030, bij Apple willen ze dus duidelijk vanaf het begin van deze ontwikkeling ‘aan boord’ zijn en zoveel mogelijk invloed uitoefenen. Dat is ook te zien in de wervende tekst van Apple, waarin ze het hebben over het hebben van een rol in de ontwikkeling van deze standaard in het komende decennium.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone12ProMetGebruiker.jpg
Apple zoekt mensen voor de ontwikkeling van 6G


Hieronder vind je alle tekst die door Bloomberg vermeld wordt,  je kan ook meteen zien of werken voor Apple in Silicon Valley of San Diego wat voor jou is:

Citaat
You will have the unique and rewarding opportunity to craft next generation wireless technology that will have deep impact on future Apple products. In this role you will be at the center of a cutting-edge research group responsible for creating next generation disruptive radio access technologies over the next decade.

You will research and design next generation (6G) wireless communication systems for radio access networks and participate in industry/academic forums passionate about 6G technology.