geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Podcasts2-icoon.jpg
Nieuwe versie Podcasts-app krijgt de handen niet echt op elkaar
De recente 14.5 updates voor iOS en iPadOS en de 11.3 update voor Big Sur brachten een compleet nieuwe Podcasts-app. Daarbij werd gehoopt dat die beter zou zijn dan de Podcasts-app tot heden (lees: met minder bugs), maar dat lijkt jammer genoeg niet te zijn gebeurd.

De klachten zijn op veel plekken te vinden, vooral op Twitter en op Reddit. Daarbij ging het onder andere om de gebrekkige synchronisatie, plotseling stukken van een podcast overslaan en verkeerde tijdsaanduidingen. De hoop was dat de nieuwe versie daar veel minder last van zou hebben, maar dat lijkt dus ijdele hoop. Hieronder een bloemlezing van een aantal klachten die op Twitter voorbij komen.

Invalid Tweet ID
Het is te hopen dat het leeuwendeel van deze klachten te maken heeft met de overstap van de oude naar de nieuwe Podcasts-app. Als dat niet het geval is, dan lijkt dit vergelijkbaar met de overstap van Google Maps naar Apple’s eigen Kaarten-app meer dan tien jaar geleden.

Dat was in eerste instantie ook niet echt een succes, maar daar zijn sindsdien alle klachten opgelost. Het is te hopen dat dit bij de Podcasts-app ook het geval zal zijn.



MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.