geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-waaier-icoon.jpg
Zes nieuwe Apple Watches in database Eurasian Economic Commission
Ook Apple ontkomt niet aan de registratie in de database van de Eurasian Economic Commission. Terwijl de titanium Apple Watch Edition van de Apple Watch Series 6 inmiddels al helemaal uitverkocht is, weten we daardoor al zeker dat er binnenkort zes nieuwe modellen uitgebracht zullen worden.

De codenummers van de nieuwe modellen zijn. A2473, A2474, A2475, A2476, A2477 en A2478, waarschijnlijk gaat het om alle uitvoeringen van de Apple Watch Series 7. Alle zes draaien ze op watchOS 8, voor ons is het maximale op dit moment watchOS 7.6.1. Hieronder de registratie waarom het gaat, omdat het om de database van de Eurasian Economic Commission gaat is het bijna allemaal in het Russisch, behalve de dingen die onze interesse hebben.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSeries7EEC.jpg
Zes nieuwe Apple Watches in database Eurasian Economic Commission

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Als de geruchten kloppen dan zal de rand van het schermpje weer wat minder ruimte innemen, waardoor het beeld nog wat groter weergegeven kan worden. Daarbij zouden ook nieuwe technieken gebruikt worden voor datzelfde display.

Verder zal de nieuwe S7 chip waarschijnlijk weer kleiner zijn dan de voorganger en wordt de batterijtijd mogelijk, en hopelijk, ook weer wat verder opgeschroefd. #AppleWatch
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: bigmac
Ik gebruik al 5 jaar de AppleWatch en heb nooit een batterijprobleem gehad. Elke avond een half uur opladen volstaat!
De groeten