geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Bootcamp_Icoon.jpg
Apple’s Windows Migratie-assistant is nu ook klaar voor Big Sur
Als er een nieuwe versie van het macOS besturingssysteem uitkomt heeft Apple zelf vaak al veel updates klaar staan, maar Apple heeft zoveel software in eigen beheer dat het niet verbazend is dat het bij sommige apps iets langer duurt. Dat zien we ook bij de Windows Migratie-assistant.

De meesten van ons kennen waarschijnlijk de ingebouwde Migratie-assistent allang, erg goed werkende software waarmee je makkelijk je data van de ene Mac naar een andere kan overzetten. Maar de evenknie daarvan, de Windows Migratie-assistant is waarschijnlijk wat minder bekend. De naam daarvan maakt het al meteen duidelijk, met deze assistent kan je hetzelfde doen als we van Mac naar Mac gewend zijn, alleen nu van een Windows computer naar een Mac.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WindowsMigratieAssistent.jpg
Apple’s Windows Migratie-assistant is nu ook klaar voor Big Sur


Natuurlijk komt er bij het overzetten van een Windows computer naar een Mac wel iets meer kijken dan het migreren van data tussen twee Macs, hoe dat precies werkt is te vinden op deze pagina.

En ben je op zoek naar de nieuwe versie van Windows Migratie-assistent die klaar is voor Big Sur (versie 2.3.0.0), die is hier te vinden en maar 5,1 MB ‘groot’. #Windows #MigratieAssistent