geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AssassinsCreedShadows-icoon.jpg
Assassin's Creed Shadows in november naar Macs met Apple Silicon
Ubisoft heeft gisteren aangekondigd dat Assassin's Creed Shadows, de volgende in de Assassin's Creed-serie, op 15 november uitkomt. Deze game zal draaien op Windows-PCs, de Xbox Series X of Series S en de PlayStation 5, maar ook op Macs met M-chips (via de Mac App Store).

Langzaam maar zeker lijkt het er op dat Apple’s investeringen om meer games naar de Mac te krijgen zich aan het uitbetalen zijn.


Assassin's Creed Shadows speelt zich af in het Japan van de 16e eeuw. Spelers kruipen in de huid van Naoe, een shinobi-moordenaar uit de Iga-provincie en Yasuke, een machtige samoerai. Elk personage heeft een andere speelstijl, progressiepad, vaardigheden, wapenopties en statistieken. Naoe richt zich op het onverwacht opduiken en toeslaan, terwijl Yasuke uitblinkt in gevechten.

De game vind plaats in een enorme wereld, volgens Ubisoft kunnen spelers een verscheidenheid aan landschappen verwachten met veranderend weer en seizoenen. Er zijn kasteelsteden, drukke havens, prachtige landschappen en vredige heiligdommen.

En net zoals in alle eerdere eerdere Assassin's Creed-games moeten spelers op doelwitten jagen en spionagenetwerken opbouwen, waarbij je zoveel mogelijk bondgenoten moet maken.#Ubisoft
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: whaha
Ik wil niet heel cynisch zijn, maar het feit dat dit nieuws is, geeft juist aan hoe weinig Apple nog bereikt heeft op dit vlak.
Keuzes maken de Mens
geplaatst door: davidem
Desalniettemin ben ik blij met deze ontwikkeling.
 Macceraar sinds System 6 