https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Belkin-Logo-2012.jpg
Belkin roept Boost Charge Portable lader terug vanwege brandgevaar
De van juli tot en met oktober 2020 verkochte Belkin Boost Charge Portable Wireless Charger + Stand Special Edition kunnen problemen geven. Die lange naam staat voor een oplader waarin tegelijkertijd een iPhone en een powerbank van 10.000 mAh opgeladen kunnen worden.

Heb je deze oplader bij Apple gekocht, dan is het tijd om daarmee contact op te nemen. Voor Nederland is het telefoonnummer van Apple Support 0800 - 0201581, voor Nederlandstalige service in Belgiƫ moet je 0800 - 80 407 bellen. Heb je deze lader via een andere winkel gekocht dan moet je daar natuurlijk even contact mee opnemen. Want Belkin roept al deze laders terug, omdat gebleken is dat die oververhit kan raken, waardoor in het meest extreme geval er zelfs brand zou kunnen ontstaan.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BelkinBoostChargePortableWirelessCharger+StandSpecialEdition(WIZ003).jpg
Belkin roept Boost Charge Portable lader terug vanwege brandgevaar


Deze lader werd zowel in een witte als een zwarte uitvoering verkocht, zoals hierboven ook te zien is. Belkin adviseert iedereen met deze lader om die meteen van de stroom af te halen, als je die naar de winkel van aankoop retourneert zou je jouw geld weer terug moeten krijgen.

Voor de volledigheid, het typenummer van deze Boost Charge Portable Wireless Charger + Stand Special Edition is WIZ003.


geplaatst door: Robert