https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsMaxSpacegrijs-icoon.jpg
Bij een garantie-geval wordt alleen de AirPods Max opgestuurd
Ben je de gelukkige eigenaar van Apple’s AirPods Max koptelefoon of heb je er een besteld, dan is het belangrijk om te weten dat het retourneren aan Apple onder garantie geen betrekking heeft op de oorkussens. Die kan je in dat geval dus maar beter niet meesturen.

Dit blijkt uit het verhaal van één van de lezers van 9to5Mac. Nadat hij constateerde dat zijn model problemen had met de Digital Crown kreeg hij een doos binnen om die terug te sturen. Maar daarin was geen ruimte voor de oorkussens of de Smart Case, kennelijk ziet Apple dit alles als aparte onderdelen. Niet zo vreemd, de Smart Case is apart en de oorkussens zijn makkelijk door hun magnetisch verbinding te verwijderen, maar wel goed om te weten.


Zoals je in de bovenste tweet kan zien stuurt Apple een schematische tekening als AirPods Max onder garantie geretourneerd moeten worden. En daarin is in stap één duidelijk te zien dat de oorkussens eerst verwijderd moeten worden, en er is ook geen ruimte voor in de doos.

Het lijkt dus praktisch onmogelijk dat iemand ze per ongeluk toch mee zou kunnen sturen. Maar een gewaarschuwd mens… #AirPodsMax
geplaatst door: Robert