geplaatst door: ▫︎ Robert ▫︎
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacXVideoConverterPro-icoon.jpg
Black Friday/Cyber Monday: MacX Video Converter Pro met veel korting
Ben je op zoek naar een Zwitsers zakmes voor video dan is MacX Video Converter Pro zeker een app die de moeite waard is. Deze converteert niet alleen ontzettend veel formaten, maar doet dat ook nog eens razendsnel dankzij de ingebouwde acceleratie.

En die formaten werden niet voor niets genoemd, MacX Video Converter Pro kan er meer dan 370 aan, waaronder MP4, MKV, AVI, FLV, HEVC/H.264, MOV, natuurlijk allemaal in HD en 4K, en heeft ook met MP3 geen enkele moeite. Daarbij kan je bij het downloaden van video's van websites  een wachtrij (batch) maken, en deze ook weer automatisch converteren, bijvoorbeeld naar MP4 en MP3.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacXVideoConverterProInterface.jpg
Black Friday/Cyber Monday: MacX Video Converter Pro met veel korting


Verder bespaar je met MacX Video Converter Pro enorm veel opslagruimte, grote video-bestanden kunnen maar liefst 90% verkleind worden, zonder waarneembaar kwaliteitsverlies. Daarbij kan je ook alles wat op je Mac te zien is opnemen, waardoor je ook streaming video in hoge kwaliteit kan vastleggen.

Als laatste kan je MacX Video Converter Pro ook gebruiken om je video's te corrigeren, door bijvoorbeeld het beeld bij te snijden, meerdere video's samen te voegen, ondertitels toe te voegen, de bit-rate of de frame-rate te corrigeren, hetzelfde met het volume, etc.Black Friday/Cyber Monday aanbieding

Ter ere van Black Friday en Cyber Monday is MacX Video Converter Pro nu stevig in de aanbieding, voor een abonnement voor drie maanden betaal je nu bijvoorbeeld $ 19,99 in plaats van $ 59,95 en voor een heel jaar is dat $ 24,95 in plaats van $ 79,95.

Diezelfde aanbieding geldt nu ook voor alle andere paketten van MacX, op de actie-pagina kan je ze allemaal bij elkaar vinden. #Aanbieding
Ook je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.