geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/spotify-logo.png
Bug Spotify trekt iPhone leeg, er is een tijdelijke oplossing
Gebruik je Spotify op je iPhone, iPad of iPod touch dan heb je misschien al gemerkt dat je device behoorlijk heet wordt en erg snel leegloopt. Dat is tenminste de ervaring van meerdere mensen op deze Reddit en ook in de tweets hieronder kan je zien dat meer mensen daar last van hebben.

Het zou begonnen zijn met de update die Spotify vorige week uitbracht, Max Pfeiffer hieronder ziet sindsdien de batterijtijd van zijn iPhone 12 mini met maar liefst een procent per minuut minder worden. Dat terwijl zijn iPhone tegelijkertijd ook nog eens hartstikke heet wordt, Spotify gebruikt dus duidelijk veel te veel energie.Oplossing

Gelukkig hoef je niet te wachten op een oplossing van Spotify zelf, hoewel een update om dit te verhelpen natuurlijk erg welkom zal zijn. Maar in de tussentijd kan je het zelf oplossen door Instellingen te openen en in Algemeen naar ‘Ververs op achtergrond’ te gaan.

In die alfabetische lijst zoek je Spotify op, zet je het knopje erachter uit, en dan zou het allemaal weer moeten werken zoals het hoort.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VerversOpAchtergrondSpotify.jpg
Bug Spotify trekt iPhone leeg, er is een tijdelijke oplossing

klik op de afbeelding voor een grotere versie #Spotify
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.