https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-mini-icoon.jpg
Levertijd HomePod mini staat nu al op minstens een maand
Inmiddels is de HomePod mini zowel in Duitsland als in Frankrijk te bestellen, vanaf vrijdag de 16e aanstaande zal de uitlevering daarvan beginnen. Maar als je haast hebt en je hebt nog niet besteld, dan zal je waarschijnlijk bedrogen uitkomen, want de levertijd is inmiddels al stevig opgelopen.

In Frankrijk worden beide modellen op zijn vroegst 16 december uitgeleverd, in Duitsland is de wachttijd voor de Spacegrijze versie minsten zes weken en voor de witte uitvoering zal je waarschijnlijk nog een week extra moeten wachten. De grote vraag lijkt nu of het Apple niet gelukt is om vooraf voldoende voorraad van beide HomePod mini modellen op te bouwen, of dat de aantallen die vanaf vrijdag besteld zijn zo ontzettend hoog liggen. Of misschien de derde optie: van beide een beetje.


Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water, als je graag 1 HomePod mini (of meerdere) wilt bestellen, dan zal je beslist nog even geduld moeten hebben. Daarbij verzenden de Duitse Apple Store sowieso niet naar Nederland, in Dusseldorf ophalen zal voor de meesten van ons dan de beste optie zijn. Mocht je daarvoor kiezen, dan is de eerst mogelijk datum op dit moment 30 december.

Een andere optie is om het te proberen via een verkoper in Nederland. Maar daarbij is de grote vraag of die wel kunnen leveren, want die halen ze in praktisch alle gevallen ook uit Duitsland. #HomePodMini
geplaatst door: Robert