geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Kensington-logo-icoon.jpg
CES 2022: privacy-schermen van Kensington voor nieuwe MacBook Pro’s
Heb je de nieuwe 14-inch MacBook Pro of de 16-inch MacBook Pro en wil je liever niet dat iemand kan meekijken als je daarmee bezig bent? Dan heeft Kensington de oplossing: een voorzetschermpje wat je even makkelijk aan je MacBook Pro kan bevestigen als weer verwijderen.

Met zo’n schermpje van Kensington voor het scherm van je MacBook Pro wordt de beeldhoek tot ongeveer 30 procent gereduceerd, wat betekent dat mensen naast je dan alleen maar een zwart beeld zien. Het bevestigen gaat met magneetjes, sterk genoeg om ze vast te houden, maar niet zo sterk dat het in de weg zit als je ze weer wil verwijderen.
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.KensingtonMacBookProNotchPrivacyScreen.jpg
CES 2022: privacy-schermen van Kensington voor nieuwe MacBook Pro’s


Bij beide modellen is rekening gehouden met de uitsparing aan de bovenkant van het scherm (de ‘notch’), dus het zit de camera en de rest niet in de weg. Verder zal de ene kant glimmend en de andere kant mat worden uitgevoerd, je kan dus zelf kiezen welke uitvoering jouw voorkeur heeft.

Nu moeten we het hier mee doen, omdat dit nog maar net op de CES gepresenteerd is, het is nog niet bekend wanneer Kensington dit op de markt zal brengen of wat de prijs zal zijn. #CES
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.