https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iCloud-icoon.jpg
Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
Er doen al even geruchten de ronde dat Apple een combinatie van services zou gaan leveren onder de naam Apple One. Inmiddels is het zeker dat dit gerucht klopt, de bevestiging daarvan komt door code die gevonden werd in één van de apps van Apple zelf.

Die code werd gevonden in de Apple Music-app voor Android, daarin zijn op meerdere plekken verwijzingen naar Apple One te vinden, hieronder te zien. Waarbij ook meteen bevestigd wordt dat Apple Music een onderdeel van Apple One wordt, en als je eenmaal voor Apple One gekozen hebt hoef je dan natuurlijk niet meer apart voor Apple Music te betalen. Ook kunnen we hier zien dat dit nieuwe combinatie-abonnement geldig is voor iPhone, iPad, Apple TV en Mac.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleOneStrings.jpg
Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)


De verwachting is dat er een basispakket komt met Apple Music en Apple TV+ en een duurdere versie waaraan dan ook Apple Arcade zal worden toegevoegd. Daarboven een optie die ook Apple News+ toevoegt, en de allerduurste versie van Apple One zal waarschijnlijk ook extra opslagruimte in iCloud bevatten, zodat we daar goedkoper meer foto’s en bestanden kunnen opslaan.

In de VS wordt de besparing geschat tussen de 2 en 5 dollar per maand. Als je daar alle opties van Apple combineert kom je op 45 dollar uit, met Apple One zou dat dus op 40 dollar uitkomen en dus een besparing van ruim 10 procent betekenen.

Nieuwe abonnementen

Tot nu toe hebben we het alleen gehad over de huidige abonnementen van Apple, maar er zouden ook nieuwe in de steigers staan. Zo zou er onder de codenaam Seymour gewerkt worden aan online fitness, iets wat bijvoorbeeld Nike op dit moment al aanbiedt.

Een andere optie die aan Apple One zou kunnen worden toegevoegd is AppleCare, maar op dit moment zouden daar nog geen uitgewerkte plannen voor zijn. En er zou worden nagedacht over meer gebundelde abonnementen bij de aankoop van nieuwe hardware, bijvoorbeeld een jaar gratis Apple Arcade bij de aankoop van een nieuwe Apple TV.

Aankondiging van Apple One komende week?

Dat deze code nu in Apple Music voor Android opduikt suggereert dat het niet lang meer duurt voordat Apple One gelanceerd zal worden. En ‘het toeval’ wil dat Apple komende dinsdag een presentatie geeft waarin de nieuwe Apple Watch modellen centraal zullen staan. Misschien dat daar ook Apple One gepresenteerd zal worden?


Update: mocht nog iemand twijfelen aan de plannen voor Apple One, inmiddels heeft Apple een heleboel domeinen daarvoor geregistreerd. Hieronder de opsomming en een schermafbeelding.

Citaat
 • appleone.com
 • appleone.audio
 • appleone.blog
 • appleone.chat
 • appleone.cloud
 • appleone.club
 • appleone.community
 • appleone.film
 • appleone.guide
 • appleone.host
 • appleone.space
 • appleone.tech
 • appleone.website

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.appleone.websiteWhoisRegistratie.jpg
Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
 #AppleOne #AppleArcade #iCloud #AppleMusic
geplaatst door: Robert
antw: Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 13 september 2020 - 09:33
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie
antw: Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
reactie #2 geplaatst: 13 september 2020 - 10:01
Originele naam lijkt helemaal niet op Google One. Overigens verwijst appleone.com naar een uitzendbureau wat al een tijdje bestaat. Dat wordt dokken voor Apple. Beetje de merknaam van anderen misbruiken ☺️
geplaatst door: Brinky
antw: Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
reactie #3 geplaatst: 14 september 2020 - 05:57
Originele naam lijkt helemaal niet op Google One.
:happy:

Citaat
Overigens verwijst appleone.com naar een uitzendbureau wat al een tijdje bestaat. Dat wordt dokken voor Apple. Beetje de merknaam van anderen misbruiken ☺️
Aangezien appleone.com als op hun naam staat denk ik dat dat dokken al gebeurd is. Anders zou dat uitzendbureau zijn registratie hebben laten verlopen, en dat zou wel erg slordig zijn.
geplaatst door: anraadts
antw: Code voor ‘Apple One’ gevonden in Apple Music voor Android (Upd.)
reactie #4 geplaatst: 14 september 2020 - 07:40
Volgens MacRumors is appleone.com net als appleone.net nog niet in het bezit van Apple.
Als je naar appleone.com gaat, dan krijg inderdaad de website van het uitzendbureau.
geplaatst door: PS-MacGek
MacBook Pro Retina 15" (Late 2013), Mac mini (2018). Mac Mini (2012), iPhone 11
Avatar made by Dale Humphries