geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Commercial laat Billie Eilish in Ruimtelijke Audio horen
Inmiddels wordt steeds meer materiaal in Apple Music aangeboden als Lossless Audio en/of in Ruimtelijke Audio (Spatial Audio). Dat laatste is mogelijk dankzij Dolby Atmos, bij de nummers die nu al met Ruimtelijke Audio te beluisteren zijn is daarvan dan ook het logo te zien.

Om deze nieuwe mogelijkheid in het zonnetje te zetten heeft Apple een nieuwe commercial uitgebracht met Billie Eilish, waarin Ruimtelijke Audio natuurlijk erg goed te horen is. Het begint zonder, met Billie solo, maar zodra we ‘meerdere Billie’s’ via de spiegels zien hoor je duidelijk het verschil. En vanaf het moment dat de muziek erbij komt is het effect van Ruimtelijke Audio maximaal te horen.


Eigenlijk horen we hier niet één, maar twee songs van Billie’s nieuwe album Happier Than Ever. Dat zijn Getting Older en GOLDWING.

Ondertussen is Apple hard bezig om Ruimtelijke Audio aan steeds meer nummers in Apple Music toe te voegen. Dat is bijvoorbeeld al gedaan bij Lady Gaga's ‘Rain on Me’ en Kanye West's ‘Black Skinhead’.

En er is ook een speciale playlist helemaal gewijd aan Ruimtelijke Audio, waarin je bijvoorbeeld het verschil kan horen van mono naar stereo van Ruimtelijke Audio in het nummer ‘What’s Going On’ van Marvin Gaye. #Commercial #AppleMusic
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.