geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleGiftCard-icoon.jpg
Cadeaukaart voor alles van Apple nu in Nederland, nog niet in België
In de afgelopen jaren waren er nog twee cadeaubonnen bij Apple: de App Store & iTunes-cadeaubon en de Apple Store-cadeaubon. Maar als het nog simpeler kan is dat natuurlijk nog beter, en dat is ‘The Gift Card for everything Apple’, bij ons ‘De cadeaukaart voor alles van Apple’.

Deze ‘universele’ cadeaukaart werd eind juli 2020 in de VS gelanceerd en sindsdien zijn ze bij Apple bezig met de internationale uitrol ervan. Gisteren kwamen daar een aantal Europese landen bij, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het VK en Nederland. Dat betekent dat we op de site van Apple nu een aparte pagina vinden waar je deze kaart kunt kopen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleGiftCardsNL.jpg
Cadeaukaart voor alles van Apple nu in Nederland, nog niet in België


Daarbij kan je op dit moment kiezen uit vijf ontwerpen. Daarnaast zie je € 25, € 50 en € 100 als standaard-bedragen, maar het is ook mogelijk om zelf een bedrag in te vullen.

Opvallende afwezige

De opvallende afwezige in dit verhaal is België, daar zijn op dit moment nog steeds alleen maar de twee oudere opties zichtbaar. Opvallend, omdat bij dit soort veranderingen de Lage Landen bijna altijd parallel lopen.

Het lijkt voor de hand te liggen dat België ook snel zal volgen, maar op dit moment is nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren. #Cadeaukaart #AppStore #AppleStore
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.