geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14EniPhonePlusGeel-icoon.jpg
De eerste commercial voor de nieuwe gele iPhone 14 modellen
Inmiddels is het vaste prik, ieder voorjaar brengt Apple op zijn minst een iPhone in een nieuwe kleur uit, om de aandacht ook middenin de cyclus vast te houden. Het is trouwens niet alleen de iPhone die in een nieuwe kleur te koop is, dat geldt ook voor iPhone-hoesjes en Apple Watch bandjes.

Voor de nieuwe gele iPhone 14 en iPhone 14 Plus heeft Apple nu, in samenwerking met de Amerikaanse provider AT&T, een commercial uitgebracht. Die start als live action, maar verandert al snel meer en meer in animatie, om te eindigen als tekenfilm, waarbij de iPhone nog het enige object is dat niet geanimeerd is. Dit alles op de vrolijke klanken van Le Banana Split van Lio.


Dat ‘Le’ in ‘Le Banana Split’ maakt natuurlijk duidelijk dat het hier gaat om een Frans liedje. De zangeres die we horen is de Belgisch-Portugese zangeres Lio. Dat is een behoorlijke afkorting, want haar volledige naam is eigenlijk Vanda Maria Ribeiro Furtado Tavares de Vasconcelos.

Le Banana Split was met 2 miljoen verkochte singles een grote hit in de jaren tachtig, meer over Lio vind je op deze pagina van Wikipedia.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Lio. Ah, mijn jeugd-crush.  :tounge:

Maar dan wel vooral door...

Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl
geplaatst door: GeorgeM
@orange: ik krijg wel medelijden met Lio in die video, ze had niet eens genoeg geld om zich echt aan te kleden!   :happy:
geplaatst door: orange
Dat was het enige wat die oorworm toentertijd nog een beetje genietbaar maakte.

;)

Dat waren nog eens tijden; tegenwoordig zou ze direct van het podium afgetrokken worden en even fatsoenlijk aangekleed voordat dit uitgezonden kon worden.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl