https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Steve-Jobs-Portrait.jpg
De eerste officiële trailer voor de nieuwe Steve Jobs film (Upd.)
Als je de nieuwe Steve Jobs film wilt zien zal je nog een hele tijd geduld moeten hebben, want die komt pas op 9 oktober uit. Maar in de tussentijd willen de makers kennelijk graag dat extra aandacht in de media is voor hun film, want de eerste officiƫle trailer is nu al uit.

Hieronder kan je die zien, ongetwijfeld voer voor controverse, waarschijnlijk krijgen we de komende tijd veel te horen van de mensen die hem gekend hebben en met hem gewerkt hebben.

Of Steve Jobs zelf dat erg gevonden zou hebben?

Niemand die dat antwoord weet, maar van controverse hield hij wel.
Update: Zowel Kate Winslet als Steve Wozniak hebben wat over de film gezegd. De eerste over het werkproces, de tweede over het feit dat de film niet erg accuraat is, maar dat hij wat tot nu toe te zien was wel goed vindt.

Het verhaal van Kate Winslet is hier te lezen, het commentaar van Steve Wozniak vind je in dit artikel.geplaatst door: Robert
De eerste officiële trailer voor de nieuwe Steve Jobs film (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 2 juli 2015 - 09:46
Ik heb moeite met het feit dat hij totaal niet lijkt op wijlen SJ. Ik hoop dat zijn acteerwerk dit kan maskeren maar ik betwijfel het. JOBS was geen geweldige film maar Ashton leek tenminste wel op (de jonge) Steve. De laatste scene niet meegerekend.
geplaatst door: macqintosh
iPhone 6+ 64GB / Apple TV 4 64GB / iMac 27" 5K (2017) / MacBook Pro 13" Retina (early 2015)
De eerste officiële trailer voor de nieuwe Steve Jobs film (Upd.)
reactie #2 geplaatst: 3 juli 2015 - 10:39
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie