https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
De eerste trailer van Steven Spielberg’s Amazing Stories
Steven Spielberg’s Amazing Stories was in de jaren tachtig in de VS bij NBC op de buis te zien. De serie kreeg twaalf Emmy-nominaties, er  werden er uiteindelijk vijf verzilverd. Toen het contract niet vernieuwd werd besloot Spielberg om van de aflevering Batteries Not Included een speelfilm te maken.

Hoewel de serie geen erg groot commercieel succes was heeft het sindsdien wel cult-status gekregen, ongetwijfeld één van de redenen voor het team van AppleTV+ om Steven Spielberg te vragen een aantal nieuwe afleveringen van Amazing Stories te produceren. Het gaat in eerste instantie om vijf afleveringen, die allemaal vanaf 6 maart op Apple TV+ te zien zullen zijn. Tot nu toe heeft het team van Apple TV+ laten zien dat van succesvolle shows al snel een tweede seizoen bestaat, mogelijk dat dit voor Amazing Stories ook het geval zal zijn.


AppleTV+ krijg je gratis bij de aankoop van een nieuw Apple device, heeft een gratis proefperiode van 7 dagen en kost daarna € 4,99 per maand, is te delen met een gezin en is gratis voor studenten. In het begin was het aanbod nogal mager, maar er komt langzaam maar zeker steeds meer bij, waaronder binnenkort dus Amazing Stories.

Wil je zien welke shows en films er op dit moment al op Apple TV+ te vinden zijn, dat kan op deze pagina. Meer informatie over Apple TV+ zelf vind je hier voor Nederland, voor België kan je hier terecht. #AppleTV+
geplaatst door: Robert