geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsPro-icoon.jpg
De eerste Unboxing Video van de tweede generatie AirPods Pro
Het gebeurt vaker dat er devices voor het uitkomen bij klanten aankomen. Dat gebeurt vooral bij mensen die meteen toen de mogelijkheid er was al bestelden, waardoor het device eigenlijk iets te vroeg op de plaats van bestemming arriveert. Dat is ook bij de 2e generatie AirPods Pro het geval.

Daardoor kunnen wij hieronder meegenieten van de allereerste Unboxing Video van deze nieuwe AirPods Pro. Dit model brengt verbeterde actieve ruis­onderdrukking en adaptieve transparantie, waardoor nog meer achter­grondgeluid weggefilterd kan worden.  Daarbij heeft ruimtelijke audio een persoonlijk tintje gekregen, kan je met volledig opgeladen batterijen maar liefst zes uur lang luisteren en is de volumeregeling nu een kwestie van swipen.


Maar dat is in een Unboxing Video natuurlijk allemaal niet te zien, hieronder zien we een mooi doosje met daarin de case met de AirPods, een Lightning laadkabel en de oortips.

Van die laatste zijn er nu vier in plaats van drie, dit keer zitten er ook extra kleine (XS) bij, kennelijk was de de kleinste bij de vorige versie (S) voor sommige mensen toch nog te groot. #AirPodsPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
De eerste Unboxing Video van de tweede generatie AirPods Pro
22 september 2022 - 21:10    reactie #1
geplaatst door: Flix
De eerste Unboxing Video van de tweede generatie AirPods Pro
23 september 2022 - 00:17    reactie #2
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 14 128GB 2022 en MacBook Pro 16inch 2021. Old Apple computers never die