geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProEnProMax-icoon.jpg
De film “The Comeback” voor het Chinese nieuwjaar is uit
Net als in de voorgaande jaren brengt Apple ook dit jaar ter ere van het Chinese nieuwjaar een korte film uit, waarin dat thema centraal staat. Deze werd gefilmd met een iPhone 13 Pro, Apple plaatst deze dan ook meteen in de al veel langer lopende serie ‘Shot on iPhone’.

Deze film, ter ere van de start van het nieuwe jaar van de tijger, heeft de toepasselijke titel “The Comeback” gekregen. Toepasselijk, niet alleen omdat we een geblesseerde stuntman  zien terugkomen in het arme woestijndorp waar hij vandaan komt, maar ook omdat zijn enthousiaste vader hem uit zijn malaise weet te trekken door zijn idee om het dorp door een film op de kaart te zetten. De hele film duurt 23 minuten, en is hieronder te zien.


De film is in het Chinees, maar voorzien van Engelse ondertitels (en twee waarschuwingen over de stofbestendigheid van een iPhone).

Tegelijkertijd heeft Apple op de sites van China Hong Kong, Taiwan en Macao speciale cadeauversies van eigen devices staan, zoals AirPods waarvan de behuizing voorzien kan worden met tijger-emoji.

Datzelfde is ook een optie voor de Beats Studio Buds, zoals je in de tweet hieronder kan zien.MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
De film “The Comeback” voor het Chinese nieuwjaar is uit
21 januari 2022 - 14:58    reactie #1
geplaatst door: orange
De nieuwe film voor het Chinese nieuwjaar is uit

(Ah, het is al gewijzigd. :) ).
De film “The Comeback” voor het Chinese nieuwjaar is uit
22 januari 2022 - 14:03    reactie #2
geplaatst door: Robert
Voor iedereen die orange's bijdrage hierboven niet begrijpt, de originele titel was "De film voor het Chinese nieuwjaar is uit".

Lijkt me trouwens ook een prima kloppende titel, want het is inmiddels traditie dat Apple dit ieder jaar doet.
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.