https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Batterij-iPhone-iOS-7.jpg
De focus op batterijen is ook in iOS 14 duidelijk te zien
De focus op de oplaadbare batterij is niet alleen in de beta-versie van het nieuwe Big Sur te zien, ook de beta-versie van iOS 14 maakt duidelijk dat de focus op dit thema ligt bij alle divisies van Apple. En dus niet alleen voor iOS 14 zelf, maar ook voor de aangesloten devices.

Het eerste voorbeeld is de Apple Watch. Ligt die van jou op de lader en is die inmiddels helemaal opgeladen, dan zal iOS 14 je daar een melding van geven. Dat gebeurt met de naam zoals je die hebt ingesteld in de Watch-app in iOS, in het voorbeeld hieronder is dat dus “CC AW5”. Handig als je een lange dag voor je hebt en zeker wilt weten dat je Apple Watch helemaal opgeladen is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS14AppleWatchCharged.jpg
De focus op batterijen is ook in iOS 14 duidelijk te zien


Deze functie zal ook vast toegevoegd zijn door de nieuwe mogelijkheid voor het bijhouden van je slaapritme in watchOS 7 (op dit moment ook in beta), waardoor het waarschijnlijker wordt dat je jouw Apple Watch tijdens de dag weer even zal moeten laden.

AirPods

Heb je AirPods dan zal iOS 14 je waarschuwen als daarvan het batterij-niveau nog maar op 10 procent staat, en net zoals in het nieuwe macOS Big Sur zullen die standaard nog maar tot 80 procent opgeladen worden. Heeft iOS 14 eenmaal door op welk moment van de dag je jouw AirPods meestal gebruikt, dan zal kort daarvoor naar de volle 100 procent doorgeladen worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS14AirPodsCharging.jpg
De focus op batterijen is ook in iOS 14 duidelijk te zien


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS14AirPodsOptimizedCharging.jpg
De focus op batterijen is ook in iOS 14 duidelijk te zien
 #iOS

geplaatst door: Robert