De game rop is voor het eerst gratis
8 september 2015 - 10:39   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
De game rop is voor het eerst gratis
Als je van mooi gemaakte en niet al te ingewikkelde puzzelspelletjes houdt dan is rop waarschijnlijk voor jou. Deze game heeft 143 puzzels aan boord die allemaal op hetzelfde principe gebaseerd zijn: de vorm die je ziet namaken.

De interface is minimalistisch, en er is ook niet veel in te stellen, het enige wat je kan aanpassen is de achtergrondmuziek en de geluiden van de interface (wel of niet). Maar meer is ook niet nodig, en het is dan ook al snel goed voor heel wat uurtjes speelplezier.

Normaal gesproken kost rop 99 cent, maar voor het eerst sinds het afgelopen maart uitkwam is het nu gratis te vinden in de iOS App Store. Als je liever eerst wilt weten wat voor game het is, de video hieronder laat het je in ongeveer 30 seconden zien.rop draait op iedere iPhone, iPod touch en iPad, zolang daar maar minimaal iOS 6.0 op staat. Let wel op dat de game en de eerste 20 opgaven gratis zijn, als je daarna door wilt spelen moet je "Package 2" vanuit de app kopen, die optie kost 99 cent.

Met andere woorden: als de hele game wilt spelen, dan heb je die nu voor de helft van wat je daar normaal gesproken voor moet betalen.

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
De game rop is voor het eerst gratis
8 september 2015 - 11:17    reactie #1
geplaatst door: Photocell
Gedownload en even gespeeld, leuk spel voor op vakantie.
Teveel om hier op te noemen
De game rop is voor het eerst gratis
9 september 2015 - 00:08    reactie #2
geplaatst door: GeorgeM
Ziet er leuk uit en dus gedownload, voor de prijs hoef je het ook niet te laten.    :wink: