Apple lanceert Apple TV-kanaal op YouTube
24 april 2019 - 07:15   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/YouTubeLogo.png
Apple lanceert Apple TV-kanaal op YouTube
Apple heeft al een hele tijd een eigen kanaal op YouTube, dat is een algemeen kanaal waar je bijvoorbeeld commercials van Apple kan vinden, of films met een thema zoals Shot on iPhone. Daarnaast heeft Apple sinds eind 2017 een tweede kanaal op YouTube geopend, Apple Support.

In de aanloop van de lancering van Apple TV+ later dit jaar heeft Apple daar nu een derde kanaal aan toegevoegd dat simpelweg Apple TV heet. Op dit moment vinden we daar veel video’s die ons warm moeten gaan maken voor content die met Apple TV+ te zien zal gaan zijn, er staan bijvoorbeeld aardig wat trailers op. Maar er is meer, zo vind je onderaan die pagina ook alle Carpool Karaoke afleveringen die Apple tot nu toe al uitgezonden heeft.


Daarnaast zijn er ook veel video’s te vinden waar we achter de schermen mee kunnen kijken, teasers en bijvoorbeeld interviews met acteurs, regisseurs etc. Bijvoorbeeld de teaser hieronder met veel van de hoofdrolspelers uit Game of Thrones, waarvan het laatste seizoen net van start is gegaan.met dank aan forumlid 'puk1980', die dit nieuws als eerste meldde op ons forumMaandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.