Tim Cook vierde Earth Day met een tweet
23 april 2019 - 13:30   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Apple_Green.jpg
Tim Cook vierde Earth Day met een tweet
Vanaf het moment dat Tim Cook in 2011 de positie als CEO van Apple overnam werd al snel duidelijk dat het milieu een belangrijk onderwerp zou gaan worden. Niet alleen door veel opener communicatie, sindsdien zijn er grote stappen gezet voor het milieu bij Apple zelf, maar ook bij de toeleveranciers.

Dat het gisteren Earth Day was is dan natuurlijk ook niet iets wat Tim Cook aan zich voorbij kon laten gaan, hij vierde die dag onder andere met een tweet. Daarin zien we vier erg mooie natuurfoto’s. En die zijn alle vier, hoe kon het ook anders, geschoten met een iPhone. Dus zien we ook de hashtag #shotoniPhone voorbij komen, de CEO van Apple laat natuurlijk ook op zo’n moment het niet na om de eigen producten te pluggen.

Het is de moeite om even op de tweet hierboven te klikken, want voor alle vier de foto’s geldt dat die beslist de moeite van het bekijken waard zijn. Mijn eigen favoriet is de giraffe in een prachtig uitgestrekt landschap, met op de achtergrond een schitterende dramatische lucht door grote regenbuien met daarachter weer zonneschijn.

Mangroves in Columbia

Apple koos ook Earth Day om nog meer naar buiten te brengen op het gebied van milieu, in dit persbericht kan je lezen over de inspanningen vanuit Apple bij het in stand houden van de mangrove-bossen in Columbia.

https://www.apple.com/newsroom/images/values/environment/Apple_Mangroves_Man-Canoe-River_04222019_big.jpg.large_2x.jpg
Tim Cook vierde Earth Day met een tweet
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.