geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote6-icoon.jpg
De pagina’s voor de keynote van aanstaande maandag zijn nu live
Op de desktop is op MacFreak inmiddels de countdown zichtbaar, zoals altijd, waar je kan zien hoe lang het nog duurt voordat de keynote van de WWDC 2021 gaat beginnen. Maar als het zover is dan is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je dan deze keynote kan bekijken.

Om te beginnen kan het natuurlijk op Apple’s eigen Event-pagina. Maar daar zitten wat voorwaarden aan, die je op deze pagina kan vinden. Zo heb je minimaal iOS 12 of macOS 10.14 (Mojave) nodig en moet je onder Windows een recente versie van de browsers Chrome, Firefox of Microsoft Edge gebruiken. Wil je liever niet nadenken over dit soort beperkingen, dan is YouTube waarschijnlijk de betere optie.


De link daarnaar vind je hierboven, je kan het dan hier bekijken, of klikken op de YouTube-link die je altijd linksboven vindt in iedere YouTube video of stream.

De keynote van de WWDC is eigenlijk de spannendste, want het lukt Apple altijd heel goed om de plannen voor software ‘binnen’ te houden. Niet voor niets, want daarbij zijn niet allerlei partijen buiten Apple zelf betrokken.

Dat Apple ook tijdens deze keynote genoeg te melden zal hebben zagen we eerder al, doordat dingen die zeker niet hadden misstaan in een keynote al vooraf naar buiten werden gebracht. #WWDC
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.