Tim Cook zwaaide de vlag bij de GP in Austin
26 oktober 2022 - 08:53   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/TimCookLaughing-icoon.jpg
Tim Cook zwaaide de vlag bij de GP in Austin
De Formule 1 fans onder ons zullen afgelopen zaterdag waarschijnlijk vooral bezig zijn geweest met de winst van Max Verstappen. Met zijn dertiende overwinning evenaarde hij Schumacher en Vettel met de meeste zeges in één seizoen, terwijl het seizoen nog niet afgelopen is.

Maar voor ons was er nog iets memorabels: het was Apple’s CEO Tim Cook die de zwart/wit geblokte finishvlag zwaaide. En dat deed hij op zijn Tim Cook’s: héél erg serieus. Wat op op plekken als Twitter en YouTube voor veel grappen zorgde, hij werd bijvoorbeeld vergeleken met een dode vis.


Eén website vroeg zich af of hij eigenlijk wel met de vlag had gezwaaid, omdat je dit heen en weer halen eigenlijk helemaal geen zwaaien kan noemen.

Dat Tim Cook daar met die vlag in zijn handen stond had ongetwijfeld te maken met het feit dat er een film geschoten wordt voor Apple TV+ die in de wereld van de Formule 1 speelt, met Brad Pitt in de hoofdrol.

Een film die trouwens niet alleen door Jerry Bruckheimer geproduceerd wordt, de andere producer is niemand minder dan zevenvoudig Formule 1 winnaar Sir Lewis Hamilton.
 #AppleTVPlus #TimCook
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
Tim Cook zwaaide de vlag bij de GP in Austin
26 oktober 2022 - 12:39    reactie #1
geplaatst door: RW076
Door de laatste zin heb ik geen zin om het te gaan bekijken. Woke shizzle, nee dank u wel. Maar ze passen prima bij elkaar, allebei volledig geregeerd door marketingmensen. En dan niet de leuke goede uit de tijd van Steve Jobs.
Doe mij maar een iPhone Mini aub.
Tim Cook zwaaide de vlag bij de GP in Austin
26 oktober 2022 - 15:19    reactie #2
geplaatst door: GeorgeM
Volgens mij is dat Tim Cook helemaal niet, maar een robot!   :happy: