geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macOS-Catalina-icoon.jpg
Gedeelde mappen in iCloud Drive pas komend jaar lente
Tijdens de WWDC 2019 werd er veel aangekondigd voor macOS 10.15 Catalina, maar het is natuurlijk altijd maar afwachten welke functies het allemaal ook echt gaan halen. Want in het proces laat Apple er nog wel eens een vallen, als blijkt dat die nog niet stabiel genoeg is, of meer tijd vergt.

Welke van de twee de oorzaak is van de vertraging bij gedeelde mappen in iCloud Drive is niet bekend, maar dat deze functie vertraging heeft opgelopen is inmiddels officieel een feit. Datzelfde geldt trouwens ook voor de communicatielimieten waarmee je bijvoorbeeld kan bepalen met wie je kinderen overdag en tijdens apparaatvrije tijd kunnen communiceren, en vice versa. Beide functies hebben een asterisk gekregen op de pagina met alle nieuwe functies van Catalina, met onderaan de pagina “Vanaf dit voorjaar”.


De video hierboven is dus iets waar we voorlopig nog even geduld voor moeten oefenen.

Jammer, want gedeelde mappen in iCloud Drive was niet voor niets één van de nieuwe functies waar de handen erg enthousiast voor op elkaar gingen tijdens de keynote van de WWDC. Voor veel van ons zou dat betekenen dat we alternatieven als Dropbox of Microsoft's OneDrive vaarwel zouden kunnen zeggen.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
antw: Gedeelde mappen in iCloud Drive pas komend jaar lente
9 oktober 2019 - 09:04    reactie #1
geplaatst door: Flix
Voor de volledigheid: bestanden in de iCloud kun je wel delen.