geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleVisionPro-1eGeneratie-icoon.jpg
De Vision Pro komt waarschijnlijk in maart uit
Hardware op schaal produceren is niet makkelijk. Wat in prototypes nog relatief makkelijk te verwezenlijken is, kan in een productieproces plotseling onmogelijk blijken. Daardoor is het erg moeilijk om exact te voorspellen wanneer hardware zal uitkomen, zelfs voor een bedrijf als Apple.

Daarom houdt Apple altijd een marge aan bij dit soort aankondigingen, voor de Vision Pro was dat bijvoorbeeld “early next year”.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.VisionProVisionOS-1.jpg
De Vision Pro komt waarschijnlijk in maart uit

klik of tap voor een grotere versie

Waar veel mensen hoopten dat dit al in januari zou betekenen, denkt Bloomberg’s Mark Gurman nu dat het maart gaat worden, en dat eind komend jaar Canada en het VK aan de beurt zullen zijn. De Vision Pro zal dan alleen via Apple te koop zijn, en niet via andere dealers, onder andere omdat deze headset alleen verkocht wordt als die eerst goed passend is gemaakt op het hoofd van de gebruiker.

Daarbij zullen de plekken waar de Vision Pro verkocht wordt veel voorraad moeten houden, bijvoorbeeld alle verschillende maten hoofdbanden en lenzen in alle variaties voor klanten die een bril dragen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleVisionProEyeTracking.jpg
De Vision Pro komt waarschijnlijk in maart uit


Het lijkt voor de hand te liggen dat de officiële start van de verkoop van de Vision Pro gepaard zal gaan met nog een media event, het lijkt onwaarschijnlijk dat dit alleen met een persbericht zal gebeuren. Al was het alleen maar om deze dure headset nog eens in de schijnwerpers te zetten. #VisionPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.