De schematische tekening van de iPhone 6s
geplaatst: 7 juli 2015 - 08:22
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/ForceTouch-AppleWatch-icoon.jpg
De schematische tekening van de iPhone 6s
Je hebt al twee nieuwsberichten over de komende iPhone 6s hier op MacFreak kunnen lezen, de meest recente is hier te vinden.

Inmiddels is daar nog een ingrediënt bij gekomen, want Engadget Japan heeft de schematische tekening van die nieuwe iPhone gepubliceerd. Dat artikel vind je hier, maar ondanks Google Translate is het niet echt makkelijk te lezen.

Gelukkig is dat is ook niet echt nodig, de schematische tekening zelf is duidelijk genoeg.

Dus ook hier weer een iets dikkere iPhone, op het eerste gezicht opvallend, want Apple zal alleen maar met een goede reden ervoor kiezen om een nieuwe iPhone dikker in plaats van dunner te maken.

Die goede reden ligt voor de hand, de geruchten gaan al een tijdje dat de nieuwe iPhones dezelfde Force Touch technologie ingebouwd gaan krijgen als de nieuwe MacBook modellen en de Apple Watch. En dan hebben we meteen een goede reden voor Apple om de nieuwe iPhone een héél klein beetje groter en dikker te laten worden.

Opvallend is wel dat in de gelekte onderdelen te zien was dat de komende iPhone minder onderdelen zal krijgen dan de huidige modellen, kennelijk is de chip-afdeling van Apple inmiddels in staat om dit alles voor elkaar te krijgen met een minimum aan onderdelen.

geplaatst door: Robert