geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
Deze commercial laat zien wat een Apple Watch allemaal kan verdragen
In Apple’s nieuwe commercial voor de Apple Watch Series 7 hieronder komen in anderhalve minuten heel erg veel momenten voorbij waarin we kunnen zien wat dit device allemaal kan verduren. Naast bijvoorbeeld hevige schokken ook water, zand, taart en zelfs ketchup.

Wat deze commercial extra interessant maakt is dat er al een tijdje geruchten de ronde doen dat Apple dit jaar een versie van de Apple Watch uit zal gaan brengen die nog beter bestand is tegen dit soort heftige invloeden van buitenaf. Als dat gerucht klopt, dan is de timing van deze commercial op zijn minst opvallend, een paar maanden voordat de nieuwe modellen van de Apple Watch gepresenteerd zullen worden.


Het nummer dat je in deze commercial op de achtergrond hoort is Power of My Love van Jack White, hieronder vind je dat nummer in zijn geheel.
 #AppleWatch
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Macteach
De krassen op mijn Apple Watch 7 vertellen toch echt een heel ander verhaal… :-(
geplaatst door: stopa
Mijn watch test ik niet zo extreem. Ben er erg zuinig op. Maar er zitten al wel 2 krasjes op.
geplaatst door: jacob
ik heb er een plastieken hoesje om hen want anders weet ik het wel zitten er zo krasjes op hij kost maar tien euro in zo blijft hij mooi
geplaatst door: raverke95
Toen ik van de AW3 naar de AW6 ging was die laatste meteen voer voor ergernis wat betreft de kwetsbaarheid.

Al technicus van witgoed toestellen zit ik vaak met m'n handen in wasmachines te schroeven. Met de AW3 die ik dik twee jaar bezat, nooit enige kras op dat scherm.
Twee weken de AW6, en deze nog vaak afgedaan als ik te "grof" werk moest doen, twee dikke krassen op het glas.
Dikke plastic cover errond om toch iets bescherming te hebben.

De AW7 heb ik logischerwijze even geskipt. Hopelijk doen ze bij de AW8 eens iets aan de krasvastheid en batterijduur. Meteen een reden om te updaten.