https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
Don’t mess with Mother - Earth Shot on iPhone (Upd.)
Apple heeft samen met de Amerikaanse provider Verizon een spectaculaire commercial uitgebracht. Bij het bekijken ga je je al snel afvragen hoeveel iPhones het loodje daarbij hebben gelegd, want er komt erg veel natuurgeweld voorbij waarvoor de meesten van ons hun iPhones niet zouden riskeren.

Deze video is gemaakt door de daredevils van Camp4 Collective, die graag naar de meest spectaculaire uithoeken van onze aarde afreizen. Maar het is niet alleen het budget en de durf, bij het bekijken van de commercial vraag je jezelf ook al snel af hoe sommige shots in hemelsnaam gemaakt zijn, want ze zitten hier de natuur wel heel erg dicht op de huid. Het resultaat mag er zijn.


Mocht je op zoek willen gaan naar de muziek die je onder deze commercial hoort, dat is Last Rites van Megadeth. En de boodschap lijkt overduidelijk, met Moeder Aarde valt beslist niet te spotten.

Wil je meer te weten zien van het Camp4 Collective, dat kan op hun website. Daar zie je onder andere ook de trailer van de erg goed ontvangen film Mountain, met muziek van The Australian Chamber Orchestra. De trailer van die film is ook hieronder te zien.Update: in dit nieuwsbericht staat "bij het bekijken van de commercial vraag je jezelf ook al snel af hoe sommige shots in hemelsnaam gemaakt zijn". Apple bedient ons op onze wenken, want inmiddels is er een making-of video van Don’t mess with Mother door Apple op YouTube gezet, die kan ook hieronder zien.
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: Don’t mess with Mother - Earth Shot on iPhone (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 18 april 2019 - 11:18
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie