Een Apple Store helemaal van LEGO
29 mei 2024 - 13:36   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/lego.jpg
Een Apple Store helemaal van LEGO
Voor fans van LEGO die houden van het zelf maken heeft het bedrijf een website waar je ideeën kan indienen, die daarna mogelijk als compleet pakket worden uitgebracht. Op die site is nu voor het eerst een Apple Store verschenen, natuurlijk zoals altijd met veel oog voor detail uitgewerkt.

Daarbij is trouwens geen specifieke Apple Store nagebouwd, het gaat vooral om details die in heel erg veel schillende Apple Stores te vinden zijn.


klik of tap voor een grotere versie

Denk aan een facade van glas, bomen in potten en LEGO-figuurtjes in blauwe Apple-shirts.Binnen zien we tafels met verschillende iPhones en Macs, een sectie voor koptelefoons en dozen voor de verschillende producten op de planken. Er is ook een kleurrijk display op de bovenverdieping, een groot wit Apple logo aan de voorkant van de winkel en een buitengedeelte met grote versies van een aantal van Apple’s bekendste producten.Mocht de LEGO Apple Store 10.000 “supporters” of stemmen krijgen op de LEGO ideeënsite, dan zal LEGO het beoordelen en overwegen of dit wordt uitgebracht. Het is natuurlijk nog onduidelijk of Apple dit zou goedkeuren en het is onbekend of het door de keuring en beoordeling van LEGO komt.

LEGO beoordeelt inzendingen onder andere op basis van bestaande producten, producten die al in ontwikkeling zijn, merkgeschiktheid, verwachte vraag, licentiemogelijkheden en bouwkwaliteit.#AppleStore
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Een Apple Store helemaal van LEGO
29 mei 2024 - 15:11    reactie #1
geplaatst door: orange
Chicago was de eerste vergelijking die in me opkwam.

De trappen, het gebogen glas, de bomen. Dat was vast een lichte inspiratie.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl