geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProEnProMax-icoon.jpg
Een iPhone 13 met roze scherm? Dit zijn de oplossingen
Het gaat waarschijnlijk om maar heel weinig gevallen, maar sommige gebruikers hebben last van een iPhone 13 met een scherm dat helemaal roze wordt. Dat ‘helemaal roze’ mag je letterlijk nemen, zoals je in het tweede voorbeeld hieronder (van Apple’s eigen Communities) kan zien.

Diegenen die Apple Support belden kregen te horen dat het waarschijnlijk om een software-probleem gaat, maar verdere informatie daarover ontbreekt jammer genoeg. Bij de mensen die hier last van hebben blijft het vaak niet bij dit roze scherm, de iPhone bevriest en apps crashen bijvoorbeeld. In sommige gevallen hielp het om de iPhone helemaal naar de fabrieksinstellingen terug te zetten, maar die oplossing blijkt niet bij iedereen te werken.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13PinkScreen.jpg
Een iPhone 13 met roze scherm? Dit zijn de oplossingen


Heb je een nieuwe iPhone 13 en last hiervan en heeft het terugzetten naar de fabrieksinstellingen niet geholpen? Dan natuurlijk meteen melden bij Apple of de winkel waar je de iPhone gekocht hebt, want bij een gloednieuw device ligt de verantwoordelijkheid natuurlijk bij de partijen die het geleverd hebben.

Volgens de Chinese site MyDrivers zou Apple niet alleen op de hoogte zijn van dit software-probleem, maar ook al bezig zijn met een oplossing hiervoor te ontwikkelen (via Google Translate). Maar daar hoef je als klant natuurlijk niet op te wachten.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone13PinkScreen-2.jpg
Een iPhone 13 met roze scherm? Dit zijn de oplossingenmet dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.