geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14ProEnProMaxDeepPurple-icoon.jpg
Een iPhone-standaard en pasjes-houder met MagSafe en Zoek mijn
ESR is een bedrijf dat gespecialiseerd is accessoires voor de iPhone, iPad, Apple Watch en Samsung Galaxy modellen. Veel voorbeelden daarvan kan je vinden op de homepage van dit tegenwoordig Chinese bedrijf (de hoofdvestiging zit in Hong Kong).

ESR heeft nu een interessante Kickstarter-campagne opgestart. Het gaat daarbij om de Geo Wallet, een combinatie van een iPhone-standaard en tegelijkertijd een pasjes-houder met MagSafe en Zoek mijn-ondersteuning. Met andere woorden, de verbinding met de iPhone is via de magnetische werking van MagSafe, daardoor dus alleen interessant als je een iPhone 12 of later hebt.


Verder heeft de Geo Wallet ook een handige strap waar je jouw vinger in kan steken als je jouw iPhone wat verder van je af houdt en het dient ook als standaard als je bijvoorbeeld video’s aan het kijken bent. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft deze Geo Wallet ook nog ondersteuning voor Apple’s Zoek mijn-netwerk ingebouwd.

Is dat voor jou, de Geo Wallet kost 243 Hong Kong dollar, dat is ongeveer 29 euro. Voor dat geld zijn ook de verzendkosten geregeld, de verwachting is dat de Geo Wallet ergens in mei geleverd zal gaan worden. Want het project gaat door, er is nu al ruim acht keer zoveel geld opgehaald als nodig was om dit project door te laten gaan.

 #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.